VELKOMMEN

 

Velkommen til Top-Signs.dk's hjemmeside.

 

Her på hjemmesiden kan du se lidt af, hvad Top-Signs.dk har lavet og finde inspiration, billeder og produktbeskrivelser.

 

En integreret del af firmaets logo er teksten "Skilte til ALT og ALLE" og det er en meget god beskrivelse af virksomheden.

Ordet skilte dækker ikke helt over "sortimentet". Men tænker man på, hvad man kan bruge folie til, er man kommet tæt på.

 

Top-Signs.dk er i dag leveringsdygtig i alt indenfor skilte, print og bannere og der er et godt samarbejde med leverandører over hele landet, for altid at kunne betjene kunderne, hvor behovet er.

 

Jeg ønsker dig god fornøjelse med min side her og ser naturligvis frem til at høre fra dig.

 

 

Bettina de Laurent

 

TOP-SIGNS.DK

OM TOP-SIGNS

 

Top-Signs er en moderne og fleksibel skiltevirksomhed.

 

Min vision er at kunne tilbyde alle typer kunder en god og positiv oplevelse, samt en professionel service og rådgivning.

 

Her kan i downloade Top-Signs.dk's præsentationsflyer: TOP-SIGNS FLYER 

     

*Kun fantasien sætter grænsen! *

 

Top-Signs.dk blev 1. oktober 2013 overtaget af Bettina de Laurent. Ved den lejlighed blev produktionen flyttet til det smukke Mols. Jeg holder dog fast i min kernekundegruppe i Havndal-området.

 

Firmaet blev tidligere drevet af Preben Møller og Jan Vestergaard og firmaet havde adresse i Havndal. De startede i 2008 med fokus på leverance af standard nummerskilte, navne m.m. til danske motorløb inden for DTC og tilhørende klasser. Opgaverne blev dog hurtigt flere og i 2009 købte de skiltevirksomheden Sign-eX, for at opnå en større kundemængde og et større produktapparat. Jan er efterfølgende blevet ansat i Top-Signs.dk og hans store viden om bl.a. de eksisterende kunder er guld værd. 

 

I dag er Top-Signs.dk et veletableret firma med mange spændende projekter bag sig.

 

Hvad fremtiden byder er svært at vide, men for mig drejer det sig om, at kunderne tænker på Top-Signs, hver gang de mangler en skilteløsning af enhver art.

Navn:  *
Adresse: 
Postnr. og by: 
Telefonnummer: 
E-mail adresse:  *
Kommentar:  *
 

Lindhøjvej 20D, Begtrup

8420 Knebel

Tlf.: 22987237

Email: mail@top-signs.dk